Simone Tempestini a fost cel mai rapid la testele Raliului Argeșului

Simone Tempestini a fost cel mai rapid la testele Raliului Argeșului

Prima etapă a sezonului 2020, Raliul Argeșului CATENA - Powered by Peugeot, a debutat în această dimineață cu sesiunea de teste organizată pe un traseu în lungime de 3 kilometri. Echipajele au parcurs de mai multe ori secțiunea de drum din apropiere de Pitești pentru a face ultimele reglaje înaintea startului.

La bordul unui model Skoda Fabia R5, Simone Tempestini a fost cel mai rapid în shakedown-ul de azi dimineață, stabilind un timp de 1:20.4. La mai mult de o secundă distanță, Dan Gîrtofan, la comenzile unei mașini similare, a oprit cronometrul la 1:21.8. Alexandru Pițigoi a pilotat exemplar superbul Porsche 911 GT3 CUP și a reușit un timp excelent, de 1 minut, 22 de secunde și 1 zecime.

Surprinzător, cei trei piloți au fost urmați de tânărul Norbert Maior, care la bordul unui Peugeot 208 R2 a stabilit un timp foarte bun, clasându-se la sesiunea de teste înaintea mai multor piloți titrați. Valentin Porcișteanu a avut probleme cu al său Mitsubishi Lancer EVO IX, în timp ce Cristi Dolofan s-a concentrat pe spectacol și a stabilit al șaselea timp.

Cristian Timișică, Mihai Manole, Bogdan Năstase și Adrian Grigore au completat topul 10 la shakedown-ul Raliului Argeșului 2020.

Clasamentul complet de la testele oficiale ale raliului sunt disponibile AICI.

Concurenții vor porni la ora 16:30 din parcul de service din Pitești și vor parcurge astăzi două probe speciale în apropiere de Câmpulung. Transmisiile LIVE ale competiției vor fi disponibile pe www.raliulargesului.ro sau pe Facebook-ul evenimentului.

Ordinea de start pentru prima zi a fost publicată pe website-ul competiției în secțiunea Panou de afișaj - Listă de start.

Credit foto: RallyPhoto Hunters.