Înscrierile pentru voluntariat sunt deschise!

Înscrierile pentru voluntariat sunt deschise!

Programul de voluntariat al Raliului Argeșului continuă și în 2020!

În 2019, la revenirea în raliurile din România, Raliul Argeșului a avut parte de un ajutor util din partea tuturor voluntarilor care s-au alăturat echipei de organizare. Tineri, energici, cu dorință de învățare și întotdeauna de încredere, voluntarii au reprezentat unul dintre punctele forte ale ediției de anul trecut.

În acest sezon avem, din nou, nevoie de ajutorul vostru!

Pornim din nou înscrierile pentru voluntariat pentru ediția 2020 a Raliului Argeșului. Avem nevoie de persoane care să ne ajute în toate ariile, astfel încât fiecare dintre voi își are locul în programul nostru pentru voluntari.

Înscrierile pentru voluntariat au loc în formularul acesta.

De asemenea, toti voluntarii vor fi nevoiți să completeze formularul COVID-19 disponibil AICI. Acesta va fi completat de către fiecare persoană în săptămâna cursei și va fi adus printat sau trimis online organizatorilor. Prezența voluntarilor nu va fi permisă fără formularul COVID-19 completat înaintea prezentării la comandament.

Toți voluntarii vor avea parte de multiple beneficii: certificat de voluntar și materiale din partea organizatorului. Mai multe detalii vor fi furnizate la prima întâlnire.

Sperăm să vă înscrieți în număr cât mai mare, iar noi vom reveni în săptămânile următoare cu alte informații, urmând să vă contactăm via email.