58 de echipaje înscrise în Raliul Argeșului 2020

58 de echipaje înscrise în Raliul Argeșului 2020

Au fost publicate buletinul numărul 1 și lista de înscrieri.

La o săptămână înaintea startului în Raliul Argeșului CATENA - Powered by Peugeot 2020, lista provizorie de înscrieri este publică: 58 de echipaje vor porni în cele trei campionate care își vor desfășura prima etapă a sezonului 2020 la Pitești.

Întrucât interesul echipajelor pentru competiția argeșeană este ridicat, organizatorii au decis să prelungească perioada de înscriere până marți, 23 iunie 2020, la ora 16:00.

Buletinul numărul 1 este disponibil în secțiunea Panou Afișaj sau AICI.

Campionatul Național de Raliuri are, în acest moment, 43 de echipaje la start, Simone Tempestini, Cristian Dolofan, Adrian Teslovan, Alexandru Pițigoi, Norbert Maior, Bogdan Năstase, Eugen Cărăgui sau Mihai Manole fiind cele mai sonore nume din rândul piloților.

Deși momentan nu a fost precizată o mașină cu care se va afla la start, campionul en-titre și-a anunțat deja intenția de a se lupta pentru un nou titlu de campion. Cristian Dolofan este singurul pilot înscris momentan în cadrul clasei RC2, dedicată modelelor R5.

Cu trei înscriși, clasa RC2N va fi reprezentată pe probele speciale de Cristian Timisică, Răzvan Trișnevschi și Adrian Grigore, în timp ce alți trei piloți se vor afla la comenzile unor modele R3, incluse în cadrul clasei RC3: Adrian Teslovan, Remus Cotuț și Mihai Manole.

Mai populată decât în trecut, categoria RC4, cea în care sunt incluse mașinile R2, are la start șase piloți: Gabriel Ene, Norbert Maior, Eugen Cărăgui, Csongor Szabo, Alexandru Gheorghe și Nikola Mishev, singurul pilot străin înscris în competiție.

Clasa RC5, dedicată modelelor Suzuki și Dacia, va avea la start cel mai mare număr de echipaje: 18 piloți și copiloți se vor duela pentru supremație. Lupte acerbe se vor da și între concurenții claselor 11 și 12, unde piloții vor ”alerga” la bordul unor modele spectaculoase.

Campionatul Național de Raliuri pentru Vehicule Istorice are în prezent un număr de 4 echipaje înscrise, în timp ce în Rally2 vor porni în cursa areșeană 11 echipaje în multiple clase.

Lista provizorie de înscrieri este disponibilă AICI.